E -SHOP Rybárstvo u ďábla je tu pre Vás

Vážení návštevníci. Vitajte v elektronickom obchode kde nájdete široký sortiment rybárskych potrieb a príslušenstva. Stále sa priebežne doplňuje a aktualizuje tovar v e - shope a tak je možné, že hneď nenájdete tovar o ktorý máte záujem. V tom prípade nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0915 / 776 960

prípadne na emailovú adresu : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Veríme, že dokážeme uspokojiť Vaše požiadavky a prispieť k úspešnej rybačke  alebo Vám spríjemníme pobyt pri vode.

 

rybdabelshop

Rybárstvo u ďábla
rybárstvo

E - Shop Rybárstvo u ďábla  Holíč


RYBÁRSTVO u ĎÁBLA
Erich Janovič
Námestie Mieru 1
90851 Holíč
0915 / 776 960

 

Ochrana osobných údajov na www.rybarstvoudabla.sk

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode a s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu uvedenom v Registračnom formulári na webovej stránke www.rybarstvoudabla.sk. V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je naša spoločnosť so sídlom Námestie Mieru č.1, 908 51 Holíč oprávnená spracúvať osobné údaje uvedené v Registračnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v e-shope www.rybarstvoudabla.sk na účely registrácie užívateľov, vedenia databázy registrovaných užívateľov, spracovania objednávok, informovania užívateľov o stave objednávok a vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky.
V prípade, že budete mať záujem o zrušenie registrácie na stránke www.rybarstvoudabla.sk, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámiť emailom na obchod@rybarstvoudabla.sk
Po zrušení registrácie v e-shope a po ukončení účelu spracovania budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.
Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa Registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinný uchovávať 10 rokov od vybavenia objednávky. Lehota začína plynúť 1. januára roku nasledujúcom po roku, v ktorom bola objednávka vybavená. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

Zakliknutím políčka „Prosím prečítajte si a akceptujte obchodné podmienky.“ pri objednávke v Registračnom formulári a v súlade s § 11 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov udeľujete svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov uvedených v Registračnom formulári ako aj údajov o Vašich nákupoch počas celej doby platnosti súhlasu.
Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite na adresu uvedenú vyššie prípadne emailom na obchod@rybarstvoudabla.sk
Po ukončení platnosti súhlasu, po odvolaní súhlasu a po ukončení účelu spracovania budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.


Beriete na vedomie, že osobné údaje uvedené v Registračnom formulári budú poskytované sprostredkovateľom teda subjektom zmluvne spolupracujúcim s www.rybarstvoudabla.sk ako sú prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz a pod.

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti odnás vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov nami spracúvaných.

 


Obchodné podmienky
Kontakt
I like very much this iPage Hosting Review because this is based on customer experience. If you need reliable web hosting service check out top list.

 ovocinar

 

Joomla Templates designed by Best Cheap Hosting