NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Navijak SHIMANO Ultegra CI4+ 14000 XT-C

Cena (bez DPH)
216,58 €
DPH SK (20%)
43,32 €
Cena (s DPH)
259,90 €

Topka medzi všetkými kaprárskymi navijakmi

Výrobca:
Shimano
Dostupnosť:
Skladom

Topka medzi všetkými kaprárskymi navijakmi! Použitím unikátneho kompozitu CI4+ došlo k radikálnemu zníženiu celkovej hmotnosti kompaktného tela navijaka Ultegra.

Výrazne sa tak podarilo vylepšiť rýchlosť prútu pri nahadzovaní, čo sa prejavuje predĺženou nahadzovacou schopnosťou. K tomu samozrejme prispieva taktiež použitie dvojrýchlostného ukladnia vlasca s pomalou osciláciou, cievka AR-C a nová vysokorychlostná brzda Hi-Speed Drag, ktorá v priebehu jedného otočenia dokáže povoliť či maximálne utesniť brzdnú silu.

Exkluzívna za studena kovaná prevodovka HAGANE a uloženie prevodov X-Ship ponúkajú vynikajúci chod a excelentný prenos výkonu pri navíjaní v záťaži. O skvele hladký chod sa stará päť zapúzdrených nerezových guličkových ložísk S A-RB a jedno ložisko valečkové.

Navijak je proti vniknutiu vody vybavený novou unikátnou technológiou X-Protect, ktorá zaisťuje ochranu vnútorných súčastí mechanizmu navijaka (proti vode a prachu). Technológia G Free Body v kombinácii s uchytením navijaka Parallel Body k osi prúta pomáha rybárovi dosahovať extrémne vzdialenosti a presné nahadzovanie, a to úplne bez únavy aj pri celodennom rybolove.

Nová Ultegra CI4+ sa právom chváli veľmi kompaktným telom, ktoré pri love dáva pocítiť skvelé správanie tohoto ľahkého big pit navijaka. Súčasťou navijaka je aj náhradná cievka a vypĺňacie podložky do cievky na redukciu vlasca.

- Ložiská: 5 S A-RB + 1 RB
- Ukladanie vlasca: 2 Speed, Aero Wrap II, Super Slow 5
- Kľučka: jednoduchá kľučka z obrábaného hliníka
- Materiál tela: CI4+
- Materiál cievky: za studena kovaný hliník
- Kapacita 0,35mm/ 550m
- Náhradná cievka 1ks
- Počet ložísk: 6
- Prevodový pomer: 4,3:1
- Váha: 540g
- Veľkosť cievky: 14000
- Návin na jedno otočenie kľučkou: 103cm

 
Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.