NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Novinka 2024 Shimano - Navijak Ultegra 14000 XR XTD

Cena (bez DPH)
240,83 €
DPH SK (20%)
48,17 €
Cena (s DPH)
289,00 €

Shimano - Navijak Ultegra 14000 XR XTD

Výrobca:
Shimano
Dostupnosť:
Skladom

Ultegra XR XSD hrdo sedí na vrchole najobľúbenejšej rodiny navijakov Ultegra Big Pit/Surfcasting od Shimano.

Tento šialene ľahký navijak o veľkosti 14 000, vybavený najnovšou technológiou nahadzovania na veľké vzdialenosti, vrátane Rigid Cast, bol špeciálne navrhnutý tak, aby maximalizoval rýchlosť prútu pri nahadzovaní na veľké vzdialenosti a zároveň si zachoval hladkosť pri vysokom zaťažení pri navíjaní.


S vyššou cenovkou strednej triedy získate s Ultegra XR množstvo navijakov za svoje peniaze a jeden pohľad na špecifikácie vám povie, že sa jedná o seriózny navijak na dlhé vzdialenosti. Vďaka decentným farbám, veľkej cievke, úhľadnému kompaktnému telu vyrobenému z kompozitu Ci4+ a niektorej špičkovej technológii odlievania na dlhé vzdialenosti od spoločnosti Shimano určite nebudete mať núdzu o funkcie, pokiaľ si vyberiete Ultegru XR. Pri používaní oceníte nízku hmotnosť, najmä pri nahodení na hranici možností. Ľahkosť umožňuje generovať vyššie rýchlosti prútu, čo v kombinácii s ďalšou technológiou dlhého dosahu vrátane Rigid Cast vedie k trvalo dlhším nahodeniam.


Vnútri ľahkého tela CI4+ G FREE je kombinácia HAGANE Gear, X-SHIP, INFINITY DRIVE a SILENT DRIVE, ktoré spoločne vytvárajú plynulú a výkonnú rotáciu aj pri extrémnom tlaku a veľkom zaťažení. Odhadzovanie s dlhým dosahom je vylepšené o niektoré z popredných technológií Shimano vrátane Super Slow 5 Oscillation, Parallel Body a Rigid Cast, ktoré dohromady vytvárajú väčšiu vzdialenosť a najvyššiu presnosť. Pre ochranu za každého počasia technológia X-Protect zabraňuje prenikaniu vody do pohyblivých častí navijaka a zaisťuje, že si váš navijak zachová svoj výkon za všetkých podmienok. Ultegra XR je tiež vybavená vysokorýchlostnou brzdou, ktorú je možné uzamknúť a uvoľniť s minimálnym otáčaním nastavovacieho gombíka pre presné ovládanie zdolávania rýb za všetkých okolností.

 

Hmotnosť: 535 g

Kapacita: 0,40 mm - 400 m

Náhradná cievka: áno

Počet ložísk: 6

Prevod: 4,3:1

Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.