NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Spartan X3 Odysseus 2,8m 200-450g

Cena (bez DPH)
58,25 €
DPH SK (20%)
11,65 €
Cena (s DPH)
69,90 €

Prút, ktorý vám pomôže zdolať aj trofejné ryby!

Výrobca:
Esox
Dostupnosť:
Skladom

Telo prúta je aj napriek svojej štíhlosti extrémne pevné a odolné. Vďaka dĺžke je vhodný najmä na lov z brehu s bójkou, či podvodnými plavákmi. Využiť sa dá, samozrejme, aj pri iných technikách lovu sumca. Keďže má dĺžku 3,1 m, dá sa s ním loviť aj na veľkých stojatých vodách, kde je potrebná väčšia dĺžka prútu pre kvalitné a pevné zaseknutie ryby.

Má robustné sedlo navijaka, ktoré je odolné aj voči hrubému zaobchádzaniu. Masívne očká sú samozrejmosťou a odolajú aj treniu pri súbojoch s vodnými gigantmi. Delená protišmyková rúčka ponúka dostatočnú páku pri zdolávaní úlovkov. Moderný dizajn v kombinácii čierneho blanku s bielo-červeným vyviazaním očiek dodávajú tomuto prútu nadčasovú eleganciu.

Keďže ide o dvojdielny prút, je jeho spoj zosilnený, aby odolal zaťaženiu, nárazom a výpadom. Má výbornú parabolickú akciu, vďaka čomu je zdolávanie veľkých rýb pôžitok.

MODEL DĹŽKA TRANSPORT P.OČIEK AKCIA HMOTNOSŤ P.DIELOV
X3 280 cm 161 cm 9 200-450 g 540 g 2
Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.