NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Termotaška s príborom Delphin Area FullCOOL+ Carpath

Cena (bez DPH)
41,67 €
DPH SK (20%)
8,33 €
Cena (s DPH)
50,00 €

Termotaška s príborom Delphin Area FullCOOL+ Carpath je určená na prevoz potravín s potrebou čo najdlhšieho uchovania ich pôvodnej teploty.

Výrobca:
Delphin
Dostupnosť:
Skladom

Termotaška s príborom Delphin Area FullCOOL+ Carpath je určená na prevoz potravín s potrebou čo najdlhšieho uchovania ich pôvodnej teploty. Celá taška je z vnútornej strany opatrená termovrstvou. Zároveň je osadená polstrovaním o hrúbke 8mm, čo zabezpečuje jej stabilitu, aj keď je prázdna. Táto vrstva polstrovania sa správa ako dodatočný izolant a zvyšuje tak dobu uchovania potravín. Termoizolačná vrstva bola navrhnutá tak, že prekrýva vonkajší okraj o 1cm a zároveň je všitá aj pod celý obvodový zips. Výrazne tým predlžuje dobu ochrany nástrah či potravín. V prípade, že by táto vrstva nebola všitá pod zipsom, vzduch prúdiaci cez zips by oveľa rýchlejšie vnikal dovnútra. Taška je z boku dodatočne osadená dvoma sieťkami, ktoré slúžia ako úložný priestor.

V prednej časti je veľké vrecko, v ktorom je umiestnená kompletná jedálenská sada pre dve osoby. Obsahuje dva kusy plastových tanierov, dva nože, dve vidličky, dve lyžice a dve malé dezertné lyžičky. Odteraz si môžete dopriať viac komfortu, aj keď ste pri vode so svojou polovičkou alebo parťákom!

Pre pohodlné nosenie je taška FullCool+ vybavená odopínateľným pásom na plece a mäkko polstrovanou rukoväťou.

Technické parametre:
Rozmery tašky: 29cm x 29cm x 39cm
Rozmery vrecka: 23cm x 4cm x 32cm
Rozmery bočnej sieťky: 18cm x 23cm
Priemer taniera: 23cm
Objem: 32.5l

Kamufláž CARPATH je unikátnym a patentovaným dizajnovým vzorom, ktorý v sebe skĺbil maskovací vizuál kamufláže a siluety kaprov, ktoré túto kamufláž tvoria. Tento jedinečný a neopakovateľný návrh pochádza kompletne z dielne značky Delphin a posúva hranice vášho rybárskeho vybavenia do úplne novej dimenzie.

Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.