NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Haldorádó BlendeX Pop Up Method 8, 10 mm Kokos-tygrí orech

Cena (bez DPH)
6,67 €
DPH SK (20%)
1,33 €
Cena (s DPH)
8,00 €

Označenie nového produktu BlendeX je odvodené od slova  „blend”, čo znamená „miešané”

Dostupnosť:
Nie je skladom - preverte telefonicky

Označenie nového produktu BlendeX je odvodené od slova  „blend”, čo znamená „miešané” a presne toto slovo charakterizuje tieto nové nástrahy. V týchto nástrahách sme skombinovali tie najúčinnejšie arómy a farby. BlendeX Pop Up nástraha je rozdelená na chytanie väčších kaprov na boilies (Big Carp) a pre tých ktorý chytajú technikou feeder method (Method).

Ak lovíte ryby pomocou klasických kaprových prútov tak si zvoľte 12 – 14 milimetrové nástrahy a ak lovíte ryby feeder technikou tak si zvoľte menšie 8 -10 milimetrové nástrahy. Ak sa dostanete k vode iba na pár hodín a chcete mať úspešnú rybačku tak tieto nástrahy budú ideálne pre Vás.

Tieto 8 - 10 milimetrové nástrahy sa najjednoduchšie a najrýchlejšie nastražia na nástrahový osteň a väčšie 12 – 14 milimetrové nástrahy sa nastražia na montáž German Rig.

  • Veľkosť: 8-10 mm
  • Balenie: 20 g
Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.