NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

TB Baits Hard Boilie Hot Spice Plum 250g 24mm

Cena (bez DPH)
4,17 €
DPH SK (20%)
0,83 €
Cena (s DPH)
5,00 €

Jedninečná nástraha pre lov, ktorý je dlhší ako 12 h

Výrobca:
TB Baits
Dostupnosť:
Skladom
Naše obľúbené boilie v extra tvrdom prevedení.

Jedninečná nástraha pre lov, ktorý je dlhší ako 12 h. Pri boilie Hard sa nemusíte báť, aj po 48h je nastražené pod Vašim háčikom. Je vhodné pre lov na veľkých jazerách a riekach s množstvom rakov a biele ryby. Recpetura zloženia mixov je rovnaká, ako pri klasickom boilies, len sa pri výrobe pridalo viac vaječného albumínu a mliečny lactalbumin. Tým docielime to, že boilies nie je vysušené na kameň, zároveň skvele vylučuje atraktory do svojho okolia a je okamžite stráviteľné pre kapry. Nerozpadá sa ako klasické boilies a tým neláka malé ryby a dokáže vo vode "počkať" na veľké kapry. Vďaka rade Hard môžete loviť tie najväčšie kapry po celej Európe. Boilie v tomto prevedení je nejobľúbenejšou nástrahou a návnadou Tomáša Blažka. Ak sú vaším cieľom kapitálne úlovok a nie počet úlovkov, tak je pre vás boilies Hard ideálnou voľbou. Po vhodení do vody sa nerozpadá, ale účinkuje okamžite. Možno ho teda použiť aj pre kratšie vychádzky a nie je pravidlom, že je potrebné na záber dlho čakať.

Príchuť Hot Spice Plum

Boilie postavené na báze tuniakovej a lososovej múčky obsahujúce veľký podiel korenia Robin Red a chilli. Samozrejmosťou v skladbe komponentov pre výrobu je soľ a NHDC sladidlá plus esencie s príchuťou slivka. Veľmi atraktívna nástraha pre celoročné chytanie, obsahuje aj špeciálne korenený olej a vaječný vtáčí zob s hmyzom. Nikdy vás neprestane prekvapovať svojou účinnosťou.

 
 
Výrobce TB BAITS
Parametre
Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.