NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Feedrový set Delphin RedFEED 360cm + 4T + 0,23mm

Cena (bez DPH)
70,83 €
DPH SK (20%)
14,17 €
Cena (s DPH)
85,00 €

et pozostáva z prútu LEEDER Feeder, navijaku AGON 40S a vlasca MAMBA. 

Výrobca:
Delphin
Dostupnosť:
Skladom
Z veľkého množstva ponúkaných produktov na trhu môže byť niekedy ťažké zvoliť tú správnu feedrovú zostavu. Práve preto sme pre vás pripravili spoľahlivý set RedFEED, ktorý vám podstatne zjednoduší prácu s dlhým výberom vhodného prútu či navijaku.

Set pozostáva z prútu LEEDER Feeder, navijaku AGON 40S a vlasca MAMBA. Blank prúta LEEDER feeder je vyrobený z osvedčeného 24T karbónu. Vďaka tomu je prút pomerne ľahký a zároveň disponuje dostatočnou silou na zdolanie aj väčších rýb, či nahadzovanie ťažších košíkov. Výrazným prvkom tohto prúta je rukoväť tvorená kombináciu štýlového korku pri sedle a veľmi príjemnej EVA peny. Takéto prevedenie zaručuje pohodlnú manipuláciu počas častého nahadzovania a následného zdolávania rýb. Samozrejmosťou sú dvojstopkové SIC očká a overené DPS sedlo, do ktorého osadíte navijaky rôznych veľkostí.

V základe je prút dodávaný s dvoma špičkami- mäkšou, označenou ako Softer a tvrdšou Harder. Rovnaké špičky je možné k prútu samostatne dokúpiť.

Navijak AGON 40S, označovaný aj ako feedrový špeciál dokonale zapadá do tohto setu. Vyznačuje sa príjemným a hladkým chodom bez akýchkoľvek rušivých elementov. Ideálna kapacita vlasca uloženého na plytkej cievke a optimálny prevodový pomer 5.1:1 sú atribúty, na ktorých AGON stavia svoje piliere. V balení nájdete hlavnú plytkú kovovú a náhradnú plastovú cievku. Brzda tohto navijaku obsahuje karbónové podložky! To zvyšuje jej účinnosť a nemení charakter ani v extrémnych výkyvoch počasia. Kľučka je tiež kovová a má madlo, ktoré sa drží veľmi komfortne aj po hodinách používania.

Dôležitou súčasťou kompletného setu je aj kvalitný feedrový vlasec. Práve takým je Delphin MAMA s unikátnym 3D vzorom. MAMBA disponuje vynikajúcimi vlastnosťami ako pevnosť a nosnosť v uzle. Vďaka svojmu jedinečnému kamuflážovému prevedeniu rýchlo splynie s okolitým prostredím. Jeho pevnosť a odolnosť voči oderu ho predurčujú na použitie aj do náročných podmienok a jeho mimoriadne hladký a jemný povrch umožňuje využitie pri ďalekom nahadzovaní. Vďaka týmto vlastnostiam je Delphin MAMBA považovaný za univerzálny feedrový vlasec, ktorý spĺňa tie najnáročnejšie požiadavky.

Technické parametre:

Feedrový set Delphin RedFEED | 360cm + 4T + 0,23mm obsahuje:
Prút Delphin LEEDER Feeder + 2 špičky | 360cm/100g/3 diely
Navijak Delphin AGON 40S
Vlasec Delphin MAMBA Feeder / Fire | 0,23mm 4,3kg 200m
 
Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.