NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Sada signalizátorov Delphin CODER 3+1

Pôvodná cena
102,99 €
Cena (bez DPH)
77,50 €
DPH SK (20%)
15,50 €
Cena (s DPH)
93,00 €

Delphin CODER je sada elektronických signalizátorov 

Výrobca:
Delphin
Dostupnosť:
Skladom

Delphin CODER je sada elektronických signalizátorov s príposluchom, pri ktorej sa stretol ideálny pomer priaznivej ceny s výkonom. Jej prednosťami sú najmä spoľahlivosť a 100% funkčnosť, ktorou sa môže bez problémov rovnať aj s drahšími sadami. Signál medzi signalizátormi a príposluchom sa dokáže v ideálnych podmienkach preniesť na vzdialenosť až 140m. Celá sada je dodávaná v tvrdom plastovom kufríku, ktorý sa stará o bezpečnosť pri transporte.

Signalizátor je napájaný 1x12V batériou typu LR23A, ktorá disponuje dostatočne dlhou výdržou. V prípade slabej batérie vás signalizátor upozorní krátkym pípnutím. Pomocou spínača “V“ je možné vybrať jednu z 5. úrovní hlasitosti, vrátane tichého módu. Taktiež si je možné navoliť požadovaný tón a úroveň citlivosti (v rozmedzí 1-9cm), ktoré majú rovnako 5 rôznych úrovní. Nespornou devízou signalizátorov zo sady CODER je možnosť výberu spomedzi 7 farieb signalizačnej LED diódy. Každý si tak vyberie svoju obľúbenú a pokiaľ zatúžite po zmene, tak si jednoducho zvolíte inú farbu podľa návodu. Na spätný záber vás upozorní odlišný tón a po každom zábere sa rozsvieti na dobu 15 sekúnd pamäťová dióda. V spodnej časti sa nachádza vstup pre 2,5 mm konektor pre pripojenie svietiaceho indikátora. Počas nočného lovu je možné zapnúť taktiež pozičnú diódu.

Príposluch spoľahlivo signalizuje záber zvukovo, svetelne a v prípade prepnutia páčky do polohy vpravo aj vibračne. Pomocou spínača “V“ je možné si vybrať jednu z 5. úrovni hlasitosti vrátane tichého módu a spínačom s označením “T“ zas navolíme požadovaný tón. Príposluch disponuje štyrmi farebnými LED diódami, ktoré po zábere svietia nepretržite 15 sekúnd. Napájaný je pomocou 1x9V batérie. V prípade že sa jej životnosť blíži ku koncu dôjde k indikácií nepretržitým krátkym pípaním. Príposluch si rovnako ako signalizátory uchováva všetky zvolené nastavenia v pamäti.

Do kufríka tejto sady je možné uložiť maximálne konfiguráciu 3+1 (3ks signalizátorov a jeden prijímač).

Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.