NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Delphin EightLUX 8 C2G

Cena (bez DPH)
137,50 €
DPH SK (20%)
27,50 €
Cena (s DPH)
165,00 €

Maximálne pohodlné, osemnohé lehátko, vďaka ktorému sa stane pobyt pri vode

Výrobca:
Delphin
Dostupnosť:
Skladom
Maximálne pohodlné, osemnohé lehátko, vďaka ktorému sa stane pobyt pri vode vždy dokonalým a zaslúženým oddychom.

Základ lehátka tvorí veľmi stabilná konštrukcia, ktorá sa okrem vysokej pevnosti vyznačuje nízkou hmotnosťou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu a vonkajším vplyvom. Na konštrukcii je osadený hrubo polstrovaný matrac s efektným prešívaním, ktoré dodáva tomuto lehátku punc originality. Matrac je na povrchu potiahnutý fleecom, čím je veľmi príjemný na dotyk a výborne zahreje počas chladných dní. Okrem toho je matrac po obvode opatrený odolnou 600D látkou v jedinečnom C2G dizajne. Pre maximálne pohodlie je vo vrchnej, hlavovej časti extra polstrovaný fleecový panel tmavo-zelenej farby. V stredovej časti je matrac zo spodu dodatočne vystužený a je možné nastavovať jeho tuhosť pomocou pevného gumového povrazu.

Všetkých 8 nôh je vybavených robustnými, flexibilnými pätkami, čo im umožňuje prispôsobiť sa nerovnostiam terénu. Pár nôh pod hlavou je navyše opatrený zaisťovacím mechanizmom, čo uľahčuje rozloženie lehátka a zároveň zabraňuje neželanému sklápaniu, či posunu.

Lehátko je vybavené taktiež dvoma popruhmi s masívnymi klipmi na bokoch, ktoré zabraňujú samovoľnému roztváraniu a uľahčujú tak jeho transport v zloženom stave. Ako bonus dostanete v základe praktické závesné vrecko, poskytujúce možnosť uloženia mobilného telefónu, príposluchu, či ďalšieho drobného príslušenstva.

Všetky tieto devízy, spolu s komfortným matracom a jedinečným dizajnom radia EightLUX 8 medzi TOP produkty v kategórií rybárskych lehátok.

Technické parametre:

Rozmery matracu: 205x80cm
Výška postele: 30-40cm
Fixovateľný kĺb: nie
Vystuženie stredovej časti: áno
Hmotnosť: 10,5kg 
Prepravné rozmery:80x80x30cm
 

 

 
Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.