NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Esox Albion UC Hybrid 10´ 3lbs

Cena (bez DPH)
64,17 €
DPH SK (20%)
12,83 €
Cena (s DPH)
77,00 €

Prút novej generácie Esox ALbion UC hybridnej konštrukcie je skutočná lahôdka pre tých najväčších labužníkov kaprového náradia

Výrobca:
Esox
Dostupnosť:
Skladom
MODEL DĹŽKA AKCIA OČKÁ DIELY TRANSPORT
ALBION UC 10´ (300 cm) 3 lbs 6 Sea Guide 2 / HYBRID 125 cm

Prút novej generácie Esox ALbion UC hybridnej konštrukcie je skutočná lahôdka pre tých najväčších labužníkov kaprového náradia. Stalkerový prút s dĺžkou 10´ ( 300 cm) určený predovšetkým na aktívny lov na kratšie vzdialenosti alebo pre pohodlný lov z lode. Aj napriek extrémne štíhlemu a neuveriteľne ľahkému blanku je prút silný a odolný aj v najťažších podmienkach. Svojou hybridnou konštrukciou dosiahol tento trojstopový dvoj-diel transportnú dĺžku 125 cm, čo ocenia najmä lovci, ktorí sa presúvajú do neprístupných terénov „po vlastných“. Blank prútu je vyrobený z vysoko modulovaného karbónu s viacsmernými nanovláknami. Telo je osadené šiestimi vysokokvalitnými očkami SEAGUIDE. FUJI úchyt navijaku podtrhuje exkluzivitu a kvalitu prútu Albion UC. Matný povrch s decentným vzhľadom dodávajú prútu elegantný a nevtieravý dizajn. Protišmyková rúčka zabezpečuje pohodlné nahadzovanie. 

Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.