NÁKUP NAD 200,- € = DODANIE ZDARMA !
------------------------------

+421 915 776 960
obchod@rybarstvoudabla.sk

Delphin PARTISAN 360cm/120g/Tele

Cena (bez DPH)
37,92 €
DPH SK (20%)
7,58 €
Cena (s DPH)
45,50 €

Teleskopický kaprársky prút, ktorý je na prvý pohľad nezameniteľný vďaka svojmu špecifickému prevedeniu. 

Výrobca:
Delphin
Dostupnosť:
Skladom

Teleskopický kaprársky prút, ktorý je na prvý pohľad nezameniteľný vďaka svojmu špecifickému prevedeniu. Blank je navrhnutý v matnej vojenskej zelenej a čiernej farbe, doplnený o jemné červené prvky. Nadobúda tak veľmi decentný ale zato výnimočný vizuál, ktorý si určite obľúbite.

Jednotlivé segmenty spolu tvoria spoľahlivý štíhly blank, ktorý ako celok pracuje naozaj excelentne a poradí si aj s rybami z vyššej váhovej kategórie. Každý diel je na konci osadený pevným očkom s odolnou SIC výplňou a nebude tak problém pri použití rôznych vlascov či dokonca šnúr. Navijak spoľahlivo usadíte do klasického ale za to osvedčeného DPS sedla. Kónický rozšírená rukoväť z EVA peny je navrhnutá tak, aby dokonale pasovala do dlane a umožňovala pohodlné nahadzovanie či manipuláciu s prútom.

Pokiaľ sa rozhodnete pre Delphin PARTISAN, určite oceníte taktiež kompaktné transportné rozmery charakteristické pre teleskopické prúty. Okrem toho však do svojej výbavy získate jedinečný a originálny prút, ktorým pri vode vzbudíte záujem.

Model: 360cm/120g
Počet dielov: 6
Počet očiek: 5
Priemer blanku nad rukoväťou: 21mm
Hmotnosť: 350g
Transportná dĺžka: 90cm
Rukoväť: delená, EVA pena
Dĺžka rukoväte (od spodnej časti prúta po stred sedla): 57cm
 

 

 

Ceny a varianty

Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia. Prosím najprv sa prihláste.
 
Powered by Phoca Cart
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.